• Resident Evil 7 Biohazard (PC)
  • Releasedatum: 24 januari 2017
  • PS4, Xbox One, PC

Resident Evil 7 Demo Gameplay

Gisteren heeft Capcom bij de Sony persconferentie een nieuwe Resident Evil game aangekondigd. Resident Evil 7: Biohazard gaat terug naar de survival horror roots van de franchise. Je kunt hem nu alvast uitproberen op de PlayStation 4 met een demo. Bekijk hier onze Resident Evil 7 demo gameplay!

Resident Evil 7: Biohazard staat gepland voor 24 januari 2017. De nieuwe game wordt het vervolg op Resident Evil 6 uit 2012. De game wordt echter compleet anders dan zijn voorganger door een first-person survival horror setting. Dit kun je alvast in de demo uittesten die nu exclusief voor PlayStation Plus leden is te downloaden.

Resident Evil 7 Demo Gameplay

In de video hierboven kun je alvast gameplay bekijken van de Resident Evil 7: Biohazard demo. Je wordt wakker in een verlaten huis en naarmate de ongeveer 20 minuten lange demo vordert moet je objecten vinden om uit hetzelfde huis te ontsnappen. Gaandeweg kom je echter voor een verrassing te staan...

De gameplay demo haakt vermoedelijk in op het verhaal van Resident Evil 7: Biohazard. Over dat verhaal is echter nog niets bekend. De demo laat wat gameplay elementen en features zien die waarschijnlijk ook in de hoofdgame aanwezig zullen zijn. Verder zul je bekende elementen terugzien uit andere survival horror games in de Resident Evil 7 demo gameplay.

Denk hierbij aan objecten die zich verplaatsen terwijl je eventjes met je rug naar ze toe staat, en vreemde geluiden in het huis terwijl je je door de verschillende kamers begeeft.

De bijna 2 gigabyte grote Resident Evil 7 demo is nu te downloaden voor PlayStation Plus leden.

Wil je meer weten over alles wat met de E3 te maken heeft, check dan eens ons E3 2016 overzicht.

Montage: Matthijs Rooks

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...