• Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 10 mei 2016
  • PS4

Uncharted 4 Review - Essentieel voor de PlayStation bezitter

Uncharted 4 is eindelijk uit. Het wordt het laatste deel uit de geliefde franchise. Hoe ontwikkelaar Naughty Dog de serie afsluit zie je in deze Uncharted 4 review.

Het lange wachten is voorbij en de Uncharted 4: A Thief's End release is daar. Voor fans een dag met gemixte gevoelens. Aan de ene kant is er de blijdschap van het opnieuw aan de slag kunnen met Nathan Drake, maar tevens een dubbel gevoel omdat Uncharted 4 het laatste deel wordt uit de serie. Hoe ontwikkelaar Naughty Dog de serie afsluit zie je in deze Uncharted 4 review.

Uncharted 4 Review - Nathan is eindelijk terug

Na meerdere keren te zijn uitgesteld is de uiteindelijke Uncharted 4 releasedatum terechtgekomen op 10 mei. Vooraf was er al een puzzelgame voor mobile devices uitgekomen als zoethoudertje voor de release van het uiteindelijke spel.

Verder werd er in december van 2015 een béta gehouden van de multiplayer modus van de game. Spelers kregen toen alvast een voorproefje van Uncharted 4. Sinds Among Thieves, het tweede deel uit Uncharted, beschikt de serie over een multiplayer modus.

De echte Uncharted ervaring draait natuurlijk echter om de singleplayer campagne. De eerdere drie delen plus spinoff-games voor de PlayStation Vita leunden zwaar op het singleplayer element, en hebben ook vele complimenten gekregen over het verhalende gedeelte.

De Uncharted franchise is ook door vele andere ontwikkelaars uit de industrie geprezen. Het PR-hoofd van Remedy, de ontwikkelaar van de Xbox One exclusive Quantum Break prees de game op Twitter. Hieropvolgend stuurde Neil Druckmann, de Creative Director en schrijver van Uncharted 4 en The Last of Us een gesigneerde versie van A Thief's End richting Remedy Entertainment.

Klik hierboven om de Uncharted 4 review in videovorm te bekijken. Als je liever de geschreven review leest, dan kan dat natuurlijk ook. Uncharted 4: A Thief's End ligt nu in de winkels voor de PlayStation 4.

Montage: Matthijs Rooks Stem: Matthijs Rooks Tekst: Theo Weber

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...