• Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 10 mei 2016
  • PS4

Uncharted graphics door de jaren heen

Op 10 mei komt Uncharted 4 uit, het eerste nieuwe deel in 5 jaar voor de serie. Ter gelegenheid van de komende release gingen wij nog eens terug naar de eerdere delen en keken eens goed naar de Uncharted graphics door de jaren heen.

Uncharted is een serie met een rijke historie. Naast de ''main'' games zijn er spinoffs, bordspellen, een motion comic, een stripboek, een roman en er staat voor 2017 een film op de planning. Eén ding waar de franchise bekend om staat is haar grafische pracht. De Uncharted graphics zijn het uithangbord van de games en met elke game doet ontwikkelaar Naughty Dog er een schepje bovenop.

Uncharted graphics worden steeds beter

Naughty Dog heeft met Uncharted een van de de grootste PlayStation exclusives in handen. Met elk deel brengt de ontwikkelaar de grafische mogelijkheden van de console tot het limiet. Als je het eerste deel Drake's Fortune en het laatste deel A Thief's End tegenover elkaar zet zul je zien hoe ver de serie is gekomen. Met de Nathan Drake Collection werden de eerste drie games (Drake's Fortune, Among Thieves en Drake's Deception) nog voor de PlayStation 4 geremastered met een hogere resolutie en framerate.

Uncharted 4: A Thief's End is inmiddels klaar en na meerdere keren uitgesteld te zijn staat de releasedatum op 10 mei. Zoals voorheen bevat de game een multiplayer en een singleplayer campagne. De singleplayer zal op een 1080p resolutie afspelen, maar de multiplayer zal op een resolutie op 900p draaien.

Montage: Matthijs Rooks

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

john-vd-meer Avatar 233 XP

john-vd-meer - Level 3

Kom maar op!!