The Last of Us 2 en Uncharted 4 - Q&A Tuesday met Hugo!

Deze week in Q&A Tuesday bespreken we The Last of Us 2 en Uncharted 4, onze favoriete TV series, The Elder Scrolls 6 en meer! Deze week met de helemaal uit Spanje overgekomen XGN eindbaas Hugo!

Zoals sommigen misschien weten is Hugo (redelijk) recentelijk naar Spanje verhuist. Nu is hij tijdelijk weer in Nederland, en schuift deze week samen met Rox aan in de Q&A Tuesday.

The Last of Us 2 en de toekomst van Naughty Dog

Batman V Superman is nu al even uit. De film waarin de DC Comics titanen het tegen elkaar opnemen werd niet al te positief ontvangen, en heeft ook voor vele online discussies gezorgd. Maar wat is ons oordeel? Onze Batman V Superman review kun je in ieder geval teruglezen, en in de video zie je wat wij er van vinden.

Naughty Dog's laatste deel in de Uncharted franchise Uncharted 4: A Thief's End staat gepland voor release op 10 mei. Maar wat gaat Naughty Dog hierna doen?

Er gaan al even geruchten dat de Amerikaanse ontwikkelaar bezig is met een vervolg op het alom geprezen The Last of Us, maar de toekomst zal het zeggen. The Last of Us 2 wordt door veel mensen met smart opgewacht. Het zou dus geen verkeerde stap van Naughty Dog zijn om The Last of Us 2 te ontwikkelen.

Ten slotte onze favoriete TV series. Rox en Hugo vertellen over hun 3 beste series met onder andere Narcos en Homeland. Gossip Girl behoort ook tot een favoriet van één van de twee, maar van wie zal je verbazen.

Wil jij ook je brandende vragen beantwoordt hebben? Stel dan je vragen in de reacties hieronder, of reageer op het artikel dat elke maandag online verschijnt.

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

m1997 Avatar 1095 XP

m1997 - Level 7

The Last of Us 2 please!!!