• Outlast 2 (PC)
  • Releasedatum: 25 april 2017
  • Switch, PS4, PC

Horror Games 2016 om in de gaten te houden

De laatste jaren hebben horrorgames een grote hoeveelheid populariteit vergaard. Games als Until Dawn en Outlast hebben hun weg naar de mainstream gevonden. Wij zetten 5 horror games 2016 op een rij om in de gaten te houden.

Het horror genre heeft de afgelopen jaren een revival meegemaakt. Aan de lopende band komen er (indie) horror games uit. Titels als Layers of Fear, Amnesia: A Machine for Pigs en SOMA gaan vele malen over de digitale toonbank.

Uiteraard kunnen we ook in 2016 nieuwe horror games verwachten. Hier zijn er alvast vijf om naar uit te kijken!

Outlast 2 bij nieuwe horror games 2016

Bij de nieuwe horror games 2016 zit ook Outlast 2. Het vervolg op de survival horror game uit 2013 speelt zich af na de evenementen van deel één, waar aan het einde een demonisch monster ontsnapte, klaar om de wereld te terroriseren.

Verder komt er ook een nieuwe videogame adaptatie van The Walking Dead. Er zijn al meerdere games gemaakt binnen het door Robert Kirkman gecreëerde universum, zo zijn er de Telltale games, waar er inmiddels al drie van zijn gemaakt, en The Walking Dead: Survival Instinct, die de gebroeders Dixon volgt op hun weg naar Atlanta. In de tv-serie komen we de broers in Atlanta tegen, dus Survival Instinct is een prequel op de serie.

In Overkill's The Walking Dead, zoals de game gaat heten, kruip je in een co-op modus in de huid van een groep survivors die moeten zien te overleven in het post-apocalyptische Washington D.C., een locatie die in de tv-serie ook al kort is aangedaan.

Outlast 2 en Overkill's The Walking Dead zijn niet de enige horror games die voor 2016 op de planning staan. Kijk onze video om de andere drie games te zien die er aan zitten te komen.

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

tranceguy Avatar 13 XP

tranceguy - Level 1

Allison Road natuurlijk!

m1997 Avatar 1095 XP

m1997 - Level 7

Heb wel zin in Outlast 2!