Q&A Tuesday - Uncharted 4 gameplay vragen en Call of Duty 2017

We hebben Uncharted 4 gameplay vragen, Red Dead Redemption 2, de nieuwe Call of Duty 2017 en veel meer worden besproken in deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday!

In deze nieuwe Q&A Tuesday komen weer een hele boel onderwerpen aan bod. Zo bespreken we onze Uncharted 4 gameplay nadat we in Parijs de game hebben mogen spelen, vragen we ons af wat de nieuwe setting van Call of Duty 2017 gaat worden en de reden dat er geen Rockstar E3 aankondigingen gaan komen.

Uncharted 4 gameplay en hands-on

In Parijs hebben we een hands-on gehad met de nieuwe game van Naughty Dog. Onze eerste Uncharted 4 impressie beloofde zeker meer. De graphics waren weer uitmunted en de uiteindelijke release op 10 mei laat nu toch echt niet lang meer op zich wachten.

Verder hebben we het over de geruchten dat de nieuwe Call of Duty van Sledgehammer Games zich gaat afspelen in de verre toekomst, met als focus op hyperrealisme. Of gaat iedereens favoriete first-person shooter weer terug naar de tijd van de (Tweede) Wereldoorlog?

Ook komt Overwatch, de nieuwe game van Blizzard aan bod. Inmiddels zijn er al een meerdere béta's geweest en hebben we al een redelijk duidelijk beeld van het spel.

De PlayStation 4K: komt hij nog dit jaar, en wat gaat de toegevoegde waarde worden van de geupgrade versie van de huidige PlayStation 4? Niet iedereen heeft immers TV thuis staan met 4K-ondersteuning.

Wil jij ook dat wij je vragen volgende week behandelen in de nieuwe aflevering van Q&A Tuesday? Stel dan je vragen hier in de reacties of reageer op het artikel dat elke maandag online verschijnt!

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...