• Dark Souls III (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 12 april 2016
  • PS4, Xbox One, PC

Dark Souls 3 release evenement - Videoreportage

XGN.nl was aanwezig bij een Dark Souls 3 release evenement, waar we de game alvast spelen en een intensief bootcamp kregen om ons voor te bereiden op de moeilijkheidsgraad van de game.

In de Vue bioscoop te Hilversum kregen we de kans om Dark Souls 3 alvast testen. Van tevoren kregen we een bootcamp gegeven door voormalig profvoetballer Iwan Redan. Hij speelde onder andere bij Willem II, Roda JC, Vitesse en Sparta.

Uitsloven bij Dark Souls 3 release evenement

Tijdens de circa twintig minuten die het bootcamp bij het Dark Souls 3 release evenement duurde passeerden een heel scala aan fitnessoefeningen de revue. Van jumping jacks tot opdrukken en suicide jumps. Er vielen drie prijzen te verloten voor degenen die er het hardste voor werkten, met als eerste prijs de gelimiteerde perskit van Dark Souls 3, waarvan er slechts zes in Nederland zijn.

Uiteindelijk gingen we met de derde prijs naar huis. Na het bootcamp konden we aan de slag met Dark Souls 3 op een van de pods waar de game op was te spelen. Daarnaast was er de mogelijkheid om de game in een bioscoopzaal te testen, waar we natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Op een groot scherm ziet Dark Souls 3 er nog steeds fantastisch uit. De resolutie van 1080p ziet er in de bioscoop nog steeds haarfijn en gepolijst uit, dus weet je zeker dat je straks thuis op de bank een mooie en vloeiende game kunt gaan spelen.

Als je benieuwd bent wat wij van de game vinden, lees dan onze Dark Souls 3 review! De game is vanaf 12 april beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC, en is vanaf vandaag ook te pre-loaden.

Camera: Matthijs Rooks Montage: Matthijs Rooks Presentatie: Reinder Smit

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...