• Sherlock Holmes: The Devils Daughter (PlayStation 4)
  • Releasedatum: 10 juni 2016
  • PS4, Xbox One, PC

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Trip

XGN is afgereisd naar Parijs, de stad van de liefde en voor een korte tijd ook de stad waar we een preview kregen van de nieuwe Sherlock Holmes game genaamd Sherlock Holmes: The Devil's Daughter.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is een avonturen-game van de Iers/Oekraïense developer Frogwares. De game is alweer het achtste deel uit de Adventures of Sherlock Holmes serie.

In Parijs voor Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

In het Normandy Hotel in hartje Parijs kregen we een presentatie van de nieuwe Sherlock game, waarin ons alles werd uitgelegd over de game en zijn verhaal. Hierna kregen we de mogelijkheid om hands-on de game te testen. Op een trailer en een releasedatum na wisten we eigenlijk nog helemaal niets van de nieuwe Sherlock game.

Na hands-on te zijn gegaan met de game hebben we een boel nieuwe info geleerd over het spel. Ten eerste wordt dit de eerste game onder uitgever Big Ben. Bij de vorige games is de verandering gemaakt van de ''klassieke'' Sherlock naar een wat meer sociopatische versie van de Britse detective. Deze is gebaseerd op het karakter uit de serie Sherlock van de BBC, waarin Benedict Cumberbatch de rol van Holmes vertolkt.

Met het nieuwe principe Imagination Mode kun je de beweegredenen en de gedachten van Sherlock in real time bekijken en uitvoeren. Tevens kun je nu een missie falen, als je niet op tijd of niet de goede clues en aanwijzingen volgt, á la L.A. Noire.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is vanaf 27 mei verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

Camera: Daan Tetro Montage: Matthijs Rooks Presentatie: Reinder Smit

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...