Q&A Tuesday - Rockstar E3 aanwezigheid, Playstation 4K en meer

Het is weer dinsdag! Zoals altijd betekend dat dat er weer een nieuwe Q&A Tuesday voor je klaar staat! Er komt weer een hoop aan bod, zoals de Nintendo NX, een Rockstar E3 presentatie en de Playstation 4K.

Deze week bespreken we weer een hoop verschillende onderwerpen. Zo komt de oude discussie weer naar voren: PlayStation of Xbox? Wat zijn de argumenten om voor een console van Sony te gaan en wat kan je meer of minder met een machine uit het kamp van Microsoft?

Rockstar E3 persconferentie

Verder praten we over de mogelijkheid van een Rockstar E3 presentatie, in de plaats van EA. EA houdt in plaats van een conferentie op E3 namelijk zijn eigen evenement, genaamd EA Play. Dit vindt een een aantal dagen voor E3 in Los Angeles plaats, dus zou er makkelijk een Rockstar E3 conferentie kunnen komen in die tijd.

We blijven ook nog even hangen bij de PlayStation. Sony heeft namelijk een nieuwe versie van zijn console bevestigd, met betere hardware en ondersteuning voor een 4K-resolutie, ook met het oog op de release van de Playstation VR dit najaar.

Vervolgens praten we nog even na over Dutch Comic Con. Het is alweer meer dan een week geleden dat de beurs in Utrecht plaatsvond, maar desalniettemin zijn we er nog net zo enthousiast over als dat we waren toen we net de deuren van de Jaarbeurs achter ons lieten.

Er zijn ook nieuwe details gelekt over de Nintendo NX. De nieuwe console van de Japanners wordt hoogstwaarschijnlijk deze zomer op de E3 aangekondigd, en iedereen is nu al helemaal hyped over Nintendo’s nieuwe device, terwijl we nog niet eens weten hoe het ding er uitziet!

Over de NX bespreken we de mogelijkheid van een remake van Super Smash Bros. Moet Nintendo een hele nieuwe game gaan maken, of is het een beter plan als ze de fighting game laten voor wat het is en in plaats van een nieuwe game constant DLC blijven toevoegen?

Het antwoord op al deze vragen en meer zie je in de Q&A Tuesday van deze week. Natuurlijk kun je de aflevering van vorige week ook nog terugkijken.

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

frank-van-doorn Avatar 1396 XP

frank-van-doorn - Level 7

GTA V next gen is ook officieel aangekondigd op de E3. Dus het is voorbarig om te roepen dat Rockstar daar niks aankondigd.

optimuspecs Avatar 4 XP

optimuspecs - Level 1

Een beetje triest dit... Halo is al een tijdje uit voor de xbox One.
Volgens testen is gebleken dat het menu van de XB1 sneller en korter is dan de ps4. Dat jij geen ervaring hebt met de xbox one is iets anders.
En dat de online van de ps4 beter is dan de xbox one is helemaal onzin.
Niet alleen is de ps4 vaker offline voor storing of onderhoud, maar de ps4 had eerder nooit features als tagname veranderen, profiel offline zetten, notificaties als je vrienden online komen. Kan letterlijk sinds 3 dagen geleden, terwijl de xbox dit al sinds de xb360 doet.

Niks mis mee om te zeggen dat je iets gewoon niet weet jongens!

Met de Xbox 1 heb je de beste online netwerk.
Beste AAA gratis games gratis met games with gold. PS4 geeft al lang vaak onbekende kleine indie games.
Backwards compatible met 360 games.
Gratis games voor de 360 zijn allemaal backwards compatible met de XB1. Dus je krijgt minimaal 4 gratis games per maand.
Af en toe zomaar extra gratis games. The Witcher 2 of nu Alle Alan Wake DLC.
EA ACCES. Speel veel games van EA voor 25 euro per jaar plus gratis 10 dagen voor release ea games spelen.
Xbox preview program. Speel gratis xbox games voor release.
16 vs 16 party chat
Games als Halo 5, Rise tomb Raider, Gears, 4, Crackdown 3, Forza, Quantum Break, Dead Rising 3, etc.
Plug en play externe harddrive ondersteuning ( ps4 moet je uitschroeven)
Xbox one controller kan gebruikt worden met AAA batterijen en heeft geen vervelende lichtjes die op je scherm komen zoals de ps4 controller.

Multitasken. Speel games en skype of youtube tegelijk. Pauzeer je game ( doe je xbox uit ) en komt over 2 dagen weer terug en ga precies verder waar je bent gebleven met je game. Allemaal features die de ps4 niet heeft. En dat de games op de ps4 veel mooier zouden zijn is ook onzin.

Je kan ook altijd gewoon beiden kopen als je kan

Gamegirl Avatar 4031 XP

Gamegirl - Level 11

ik heb ze allebei speel iets meer op One, maar heb geen voorkeur maar net waar mijn vrienden een titel op spelen