XGN Game Awards 2014 Update - De finalisten zijn bekend

De laatste ronde van de XGN Game Awards 2014 is ingegaan de finalisten zijn: Grand Theft Auto 5, Mario Kart 8, Dragon Age Inquisition. Moge de beste winnen!

Camera: Rick Damiaans Montage: Rick Damiaans Presentatie: Calvin Visee, Rox van der Helm

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

Seven Of Nine Avatar 415 XP

Seven Of Nine - Level 4 - 1

gta 5 tjonge jonge jonge er zijn veeeeel betere games dan die game uit 2013,hype hype hype daar kiezen we voor.

thijsknvb Avatar 1939 XP

thijsknvb - Level 8

Gta 5 is gewoon een goed solide spel met een sterke verhaallijn en goed uitgebeelde personages. En rockstar heeft een goede remaster neer gezet waar je ook duidelijk verschil ziet en natuurlijk de toevoeging van first person.

Chris Boers Avatar 2181 XP

Chris Boers - Level 9

En toch ben ik het er wel mee eens. GTA5 is uiteindelijk gewoon een re-hash van een last-gen game, DA Inquisition lijkt zijn stemmen voornamelijk te danken aan zijn recente release (en sowieso, wie heeft die game al voldoende kunnen spelen om te beoordelen) en Mario Kart, Seriously??

Armoe troef.

TheLegendOf1977 Avatar 2818 XP

TheLegendOf1977 - Level 9

Volgens mij moet 91,5 uur Dragon age: Inquisition wel genoeg zijn om het mijn GOTY te noemen, denk je niet? Vind zelf GTA er ook niet tussen te horen, sowieso zaten er veel re/hash/release/mastered spellen in de lijst dit jaar. Hopen dat we volgend jaar een iets spannendere lijst krijgen...

TalkingPear Avatar 170 XP

TalkingPear - Level 3

Niks mis met "re/hash/release/mastered" games als je het mij vraagt, ze pakken meestal een goede game en verbeteren hem. Als het eind resultaat dan beter blijkt te zijn dan andere games uit dat jaar dan vind ik dat die "re/hash/release/mastered" het gewoon verdiend.

Azzwanker Avatar 5148 XP

Azzwanker - Level 12

Je kan stemmen tot 21 November? Dit is toch een foutje? Mis ik iets

Tiwaz Avatar 1711 XP

Tiwaz - Level 8

Dat GTA 5 erbij staat vind ik niet zo heel vreemd. Is misschien wel een remake maar het is wel gewoon nog een hele goede game. Zegt ook wel genoeg over de games die dit jaar nog meer zijn uitgekomen. Rockstar is gewoon BAAS binnen de gamingindustrie. Dragon Age is misschien een hele goede game, maar niet voor mij want ik houd gewoon niet van rpg games. en Mario Kart vind ik persoonlijk echt niet thuishoren in het rijtje GOTY. Leuke game en fantastisch om met vrienden te spelen, maar daar houdt het dan ook op.

Spike Avatar 5339 XP

Spike - Level 12

Mario kart? Wie stemt daar in vredes naam op? Iemand met veel dubbel accounts?

Neos2010 Avatar 2291 XP

Neos2010 - Level 9 - 1

Ach, wat is er mis? Boos omdat er een game in zit waar geen bloed in voorkomt? Komt goed, kiddo. Komt allemaal goed.

Azzwanker Avatar 5148 XP

Azzwanker - Level 12

Je ziet toch aan de reacties dat hier veel kleine kinderen rondhangen? Vandaar dat MK8 goed doet!

Raikkonen94 Avatar 380 XP

Raikkonen94 - Level 4

Heb zelf op Mario Kart 8 gestemd. Mede omdat GTA V een remaster is (anders duidelijke winnaar voor mij) en hoewel ik lyrische verhalen hoor over Dragon Age: Inquisition is het niet mijn game. Daarentegen heb ik met Mario Kart 8 ( nog steeds) enorm veel plezier gehad.