Q&A Tuesday - Zelda Wii U, Lizard Squad en Amiibo's

Het was weer een drukke week! Jullie hebben veel vragen ingestuurd en het is dit keer aan Michael en Calvin om deze te beantwoorden. De eerste gameplay van de nieuwe The Legend of Zelda-titel voor de Wii U, het platleggen van online diensten en het stopzetten van sommige Amiibo's . Alles komt voorbij, dus check snel de video!

Reacties (0)

Mijn avatar

Plaats een comment...

thijsknvb Avatar 1939 XP

thijsknvb - Level 8

Toffe Q&A weer leuke vragen

epic-gamer Avatar 31 XP

epic-gamer - Level 1

Q&A weten jullie hoe je mods moeten installeren op f1 2013

KristelNL Avatar 139 XP

KristelNL - Level 3

Shit was vergeten te vragen. Het schijnt dat een aantal Nintendo games het niet doen door een update. Waarom wordt hier zo weinig aandacht aan besteed :p

Calvin Avatar 713 XP

Calvin - Level 5 - 2

Maaikol, wat is dit?

NightWidow Avatar 154 XP

NightWidow - Level 3

Ik heb geen idee, dat was mijn broer!

Calvin Avatar 713 XP

Calvin - Level 5

Het is Link!

RG-force Avatar 5111 XP

RG-force - Level 12

Waar word het doek van link vergeleken met het blaadje uit the wind waker. Het is namelijk zo'n doek als in skyward sword. Link gebruikte dit ook als parachute. Wie weet meer elementen uit skyward sword

Sturtie Avatar 1154 XP

Sturtie - Level 7

Vraag 1 : Wat vinden jullie van de Framerate in GTA 5 op PS4. Ik stoor mij enorm dat de framerate zakt in Los Santos als je in een auto zit. Hebben jullie hier ook last van ?

Vraag 2 : Ik kijk enorm uit naar The Devision maar ik vrees voor een uitstel omdat het verdacht stil is rond deze titel.

Vraag 3 : Ik kijk toch uit naar Dying Light maar nu vraag ik me af of de singleplayer in co op kan gespeeld worden of enkel zijmissies ?

Sturtie Avatar 1154 XP

Sturtie - Level 7

Vraag 4 : Is co-op singleplayer games niet de toekomst? Ik vind het meestal saai als ik alleen speel en speel dan meestal online omdat het gewoon leuker is. Zouden meer ontwikkelaars zich moeten richten op co-op singleplayer en niet van die domme zijmissies die niks toevoegen ?