• 2001: A Space Odyssey

  2001: A Space Odyssey

  Toegevoegd op 1 november 2019

  Twee astronauten onderzoeken de verschijning van mysterieuze monolieten in het heelal. Ze moet het opnemen tegen het intelligente computersysteem van hun schip.

  Bekijk op Netflix

 • 3%

  3%

  Toegevoegd op 2 maart 2018

  In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

  Bekijk op Netflix

 • A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

  A Certain Magical Index: The Movie -The Miracle of Endymion

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Touma en Index ontmoeten de zangeres Arisa. Haar krachten houden verband met een ruimtelift die bijna af is en een mysterieus ongeluk van drie jaar geleden.

  Bekijk op Netflix

 • A Korean Odyssey

  A Korean Odyssey

  Toegevoegd op 22 maart 2018

  Een opportunistisch mythisch figuur wil onoverwinnelijk worden, maar stuit op problemen als zijn lot in handen ligt van een vrouw die bovennatuurlijke wezens kan zien.

  Bekijk op Netflix

 • A Whisker Away

  A Whisker Away

  Toegevoegd op 18 juni 2020

  Een bijzonder meisje verandert in een kat om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. Maar voordat ze het doorheeft, vervaagt de grens tussen mens en dier.

  Bekijk op Netflix

 • A.X.L.

  A.X.L.

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  De jonge motorcrosser Miles Hill helpt een uiterst geheime robothond om aan zijn meedogenloze maker en het leger te ontsnappen.

  Bekijk op Netflix

 • Advantageous
  Rating: 59

  Advantageous

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Om haar baan te behouden bij een biotech-bedrijf dat op de eeuwige jeugd uit is, moet deze vrouw van middelbare leeftijd een drastisch experiment ondergaan...

  Bekijk op Netflix

 • Alien Warfare

  Alien Warfare

  Toegevoegd op 5 april 2019

  Mariniers gaan op een geheime missie naar een onderzoekscentrum waaruit wetenschappers op mysterieuze wijze zijn verdwenen en treffen een andere levensvorm aan.

  Bekijk op Netflix

 • Altered Carbon
  Rating: 64

  Altered Carbon

  Toegevoegd op 2 maart 2018

  Na 250 jaar ingevroren te zijn geweest, keert een gevangene terug in een nieuw lichaam met één kans om zijn vrijheid te herwinnen: hij moet een complexe moord oplossen.

  Bekijk op Netflix

 • Annihilation
  Rating: 79

  Annihilation

  Toegevoegd op 12 maart 2018

  Als haar man verdwijnt tijdens een geheime missie, gaat biologe Lena mee op expeditie naar een mysterieuze regio die is afgegrendeld door de Amerikaanse regering.

  Bekijk op Netflix

 • Anon
  Rating: 54

  Anon

  Toegevoegd op 4 mei 2018

  In een toekomst waarin privacy door technologie achterhaald is geworden, onderzoekt een rechercheur een seriemoordenaar die is gewist uit alle visuele bestanden.

  Bekijk op Netflix

 • ARQ

  ARQ

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Gevangen in een lab en een tijdlus moet een ontredderd stel het opnemen tegen gemaskerde overvallers en de nieuwe energiebron beschermen die de mensheid kan redden.

  Bekijk op Netflix

 • Assassin's Creed

  Assassin's Creed

  Toegevoegd op 10 juni 2020

  In deze verfilming van de veelgeprezen videogamefranchise wordt een man in de dodencel gered van executie door een mysterieuze organisatie.

  Bekijk op Netflix

 • Back to the Future
  Rating: 87

  Back to the Future

  Toegevoegd op 7 december 2018

  De excentrieke uitvinder Doc Brown verandert een DeLorean in een tijdmachine die per ongeluk zijn jonge vriend Marty McFly 30 jaar terug in de tijd stuurt.

  Bekijk op Netflix

 • Back to the Future Part II

  Back to the Future Part II

  Toegevoegd op 30 juni 2020

  Marty en Doc zijn er weer in dit vervolg op de kaskraker uit 1985. Het tijdreizende duo gaat naar het jaar 2015 om vijanden van de familie McFly een les te leren.

  Bekijk op Netflix

 • Bana Masal Anlatma

  Bana Masal Anlatma

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Minibuschauffeur Riza is een bekende figuur in zijn hechte buurt, maar dan brengt hij een dromerige schoonheid mee naar huis die voor chaos zorgt.

  Bekijk op Netflix

 • Bangistan

  Bangistan

  Toegevoegd op 15 december 2019

  Twee mannen worden door rivaliserende, religieuze groepen op dezelfde dodelijke internationale missie gestuurd. Door hun rare fratsen raken ze steeds verder van hun doel.

  Bekijk op Netflix

 • Barb Wire

  Barb Wire

  Toegevoegd op 1 augustus 2020

  Huursoldaat Barb Wire wordt tijdens een tweede Amerikaanse burgeroorlog door een oude vlam het conflict binnengetrokken om een fascistisch regime te dwarsbomen.

  Bekijk op Netflix

 • Batman Begins

  Batman Begins

  Toegevoegd op 20 september 2019

  Na de moord op zijn ouders, traint Bruce Wayne met een duistere organisatie en keert terug naar Gotham City om misdaad te bestrijden onder een nieuwe naam.

  Bekijk op Netflix

 • Battle: Los Angeles
  Rating: 37

  Battle: Los Angeles

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Onder leiding van hun bekwame sergeant beschermt een peloton dappere mariniers de mensheid tegen bijzonder gevaarlijke buitenaardse wezens.

  Bekijk op Netflix