• Draken: Reddingsrijders

  Draken: Reddingsrijders

  Toegevoegd op 27 september 2019

  De tweeling Dak en Leyla en hun draken wijden zich aan het redden van anderen, het verdedigen van hun dorp Huttsgloren en het maken van plezier.

  Bekijk op Netflix

 • Bard of Blood

  Bard of Blood

  Toegevoegd op 27 september 2019

  Een voormalige Indiase spion moet jaren na een rampzalige klus in Beloetsjistan zijn verleden onder ogen zien als hij een ongeautoriseerde reddingsmissie moet leiden.

  Bekijk op Netflix

 • The Last Kids on Earth

  The Last Kids on Earth

  Toegevoegd op 20 september 2019

  Wanneer zombies en monsters zijn woonplaats binnenvallen, werkt een vechtlustige 13-jarige wees samen met zijn vrienden in de hoop de chaos te overleven.

  Bekijk op Netflix

 • Archibald en het grote leven

  Archibald en het grote leven

  Toegevoegd op 9 september 2019

  Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!

  Bekijk op Netflix

 • The Spy

  The Spy

  Toegevoegd op 9 september 2019

  In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.

  Bekijk op Netflix

 • The Naked Director

  The Naked Director

  Toegevoegd op 8 augustus 2019

  In de jaren 80 maakte één vastberaden man van elke verpletterende tegenslag een nieuwe kans. Toru Muranishi zorgde voor een revolutie binnen zijn industrie.

  Bekijk op Netflix

 • Further Tales of the City (2001)

  Further Tales of the City (2001)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  Gecompliceerde romantische escapades, een verre reis en een schokkende onthulling zorgen voor veel ophef onder de bewoners van Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • More Tales of the City (1998)

  More Tales of the City (1998)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  In 1977 beleven de hechte bewoners van Barbary Lane 28 in San Francisco nieuwe avonturen en spannende romances en krijgen ze te maken met een groot mysterie.

  Bekijk op Netflix

 • Tales of the City (1993)

  Tales of the City (1993)

  Toegevoegd op 28 juni 2019

  In 1976 verhuist de naïeve Mary Ann Singleton naar San Francisco en vindt een nieuwe familie in haar vrijdenkende huisbazin en de bijzondere bewoners van Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • Trinkets

  Trinkets

  Toegevoegd op 15 juni 2019

  Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

  Bekijk op Netflix

 • Leila

  Leila

  Toegevoegd op 14 juni 2019

  In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.

  Bekijk op Netflix

 • Tales of the City

  Tales of the City

  Toegevoegd op 7 juni 2019

  Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.

  Bekijk op Netflix

 • Phi

  Phi

  Toegevoegd op 10 mei 2019

  Een vermaarde rokkenjagende psychiater ontwikkelt een gevaarlijke obsessie voor een danseres. Ondertussen probeert hij zijn duistere verleden verborgen te houden.

  Bekijk op Netflix

 • Historia de un crimen: Colmenares

  Historia de un crimen: Colmenares

  Toegevoegd op 3 mei 2019

  Na een halloweenfeest wordt student Luis Andrés Colmenares dood aangetroffen. Was het een ongeluk of moord? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • Special

  Special

  Toegevoegd op 12 april 2019

  Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

  Bekijk op Netflix

 • Quicksand

  Quicksand

  Toegevoegd op 5 april 2019

  Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener aangeklaagd voor moord.

  Bekijk op Netflix

 • My Husband Won't Fit

  My Husband Won't Fit

  Toegevoegd op 20 maart 2019

  Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.

  Bekijk op Netflix

 • The Assassination of Gianni Versace

  The Assassination of Gianni Versace

  Toegevoegd op 6 maart 2019

  Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.

  Bekijk op Netflix

 • Vivir sin permiso

  Vivir sin permiso

  Toegevoegd op 8 februari 2019

  Wanneer een Galicische schipper en drugsbaron die z'n Alzheimer probeert te verbergen, met pensioen gaat, wil zijn rechterhand het imperium van z'n erfgenaam ontvreemden.

  Bekijk op Netflix

 • Nightflyers
  Rating: 47

  Nightflyers

  Toegevoegd op 1 februari 2019

  De toekomst van de mensheid staat op het spel. Een groep wetenschappers en een krachtige telepaat vertrekken aan boord van een ruimteschip vol geheimen.

  Bekijk op Netflix