• When the Camellia Blooms

  When the Camellia Blooms

  Toegevoegd op 28 september 2019

  Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.

  Bekijk op Netflix

 • Love Alarm

  Love Alarm

  Toegevoegd op 22 augustus 2019

  In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.

  Bekijk op Netflix

 • 45 revoluciones

  45 revoluciones

  Toegevoegd op 16 augustus 2019

  In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Toegevoegd op 27 juli 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • Jugar con fuego

  Jugar con fuego

  Toegevoegd op 2 juni 2019

  Drie rijke vrouwen - waaronder een moeder en haar dochter - vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia.

  Bekijk op Netflix

 • One Spring Night

  One Spring Night

  Toegevoegd op 2 juni 2019

  Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

  Bekijk op Netflix

 • Well-Intended Love

  Well-Intended Love

  Toegevoegd op 21 mei 2019

  Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.

  Bekijk op Netflix

 • My First First Love

  My First First Love

  Toegevoegd op 18 april 2019

  Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.

  Bekijk op Netflix

 • Coisa Mais Linda

  Coisa Mais Linda

  Toegevoegd op 22 maart 2019

  Een huisvrouw uit de jaren 50 gaat naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten. Ze besluit te blijven en opent een bossanovaclub.

  Bekijk op Netflix

 • Nero a metà

  Nero a metà

  Toegevoegd op 22 maart 2019

  Een ervaren inspecteur moet zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen zien als hij samen met een veelbelovend groentje een reeks moorden in Rome onderzoekt.

  Bekijk op Netflix

 • My Husband Won't Fit

  My Husband Won't Fit

  Toegevoegd op 20 maart 2019

  Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.

  Bekijk op Netflix

 • Si no te hubiese conocido

  Si no te hubiese conocido

  Toegevoegd op 15 maart 2019

  Eduard, een vader en echtgenoot, verliest zijn gezin in een fataal ongeluk. Hij reist naar een parallel universum, op zoek naar een beter lot voor zijn dierbare vrouw.

  Bekijk op Netflix

 • Dating Around

  Dating Around

  Toegevoegd op 14 februari 2019

  In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book

  Romance Is a Bonus Book

  Toegevoegd op 5 februari 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • Back with the Ex

  Back with the Ex

  Toegevoegd op 11 januari 2019

  Een nieuw begin of oude baggage? Vier vrijgezellen krijgen één kans om vroegere liefdes nieuw leven in te blazen, of het verleden voor altijd achter zich te laten.

  Bekijk op Netflix

 • Hymn of Death

  Hymn of Death

  Toegevoegd op 28 december 2018

  In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.

  Bekijk op Netflix

 • You

  You

  Toegevoegd op 26 december 2018

  Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

  Bekijk op Netflix

 • Hi Score Girl

  Hi Score Girl

  Toegevoegd op 26 december 2018

  Een chronische gamer die slechte cijfers haalt en niet sportief is, vindt eindelijk zijns gelijke in een automatenhal waar hij vaak komt: zijn rijke klasgenote Akira.

  Bekijk op Netflix

 • The Protector
  Rating: 53

  The Protector

  Toegevoegd op 14 december 2018

  Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

  Bekijk op Netflix

 • Memories of the Alhambra

  Memories of the Alhambra

  Toegevoegd op 11 december 2018

  Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.

  Bekijk op Netflix