• To All the Boys: P.S. I Still Love You

  To All the Boys: P.S. I Still Love You

  Toegevoegd op 12 februari 2020

  Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.

  Bekijk op Netflix

 • Ocean Waves

  Ocean Waves

  Toegevoegd op 1 februari 2020

  Student Taku herinnert zich de aankomst van de overgeplaatste Rikako twee jaar geleden, en ook de zomer waarin de band met zijn vriend Yukata op de proef werd gesteld.

  Bekijk op Netflix

 • Yes Man

  Yes Man

  Toegevoegd op 1 januari 2020

  Na een bittere echtscheiding, wordt een bankbediende beïnvloed door een zelfhulpgoeroe die hem aanzet om een jaar lang ja te zeggen tegen alles wat zijn weg kruist.

  Bekijk op Netflix

 • Two Weeks Notice

  Two Weeks Notice

  Toegevoegd op 1 januari 2020

  Een steenrijke projectontwikkelaar doet niets zonder zijn sterke rechterhand. Maar na een jaar hard werken heeft ze er genoeg van.

  Bekijk op Netflix

 • Wedding Crashers

  Wedding Crashers

  Toegevoegd op 1 januari 2020

  Twee vrienden weten hoe ze de hoop en dromen van vrouwen moeten gebruiken voor hun eigen lusten. Hoe ze dat doen? Door onuitgenodigd bruiloften binnen te vallen.

  Bekijk op Netflix

 • In Good Company

  In Good Company

  Toegevoegd op 16 december 2019

  Na een bedrijfsreorganisatie krijgt Dan de onlangs afgestudeerde Carter als baas. De relatie wordt moeilijker wanneer Carter verliefd wordt op de dochter van Dan.

  Bekijk op Netflix

 • Dil Chahta Hai

  Dil Chahta Hai

  Toegevoegd op 15 december 2019

  De onafscheidelijke jeugdvrienden Akash, Sameer en Siddharth zijn net afgestudeerd. Er komt niets tussen hun vriendschap ... totdat ze verliefd worden.

  Bekijk op Netflix

 • Dil Dhadakne Do

  Dil Dhadakne Do

  Toegevoegd op 15 december 2019

  Een rijk, disfunctioneel gezin organiseert een cruisevakantie voor familie en vrienden, maar moet de harde waarheid achter de onberispelijke façade onder ogen zien.

  Bekijk op Netflix

 • Let It Snow

  Let It Snow

  Toegevoegd op 8 november 2019

  Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.

  Bekijk op Netflix

 • Silver Linings Playbook

  Silver Linings Playbook

  Toegevoegd op 15 oktober 2019

  Silver Linings Playbook is een romantische comedy met Bradley Cooper en beschrijft de moeilijke perioden in het leven die gelukkig een keerzijde hebben.

  Bekijk op Netflix

 • Rumor Has It...

  Rumor Has It...

  Toegevoegd op 1 oktober 2019

  Wanneer Sarah naar Californië reist om de bruiloft van haar zus bij te wonen, hoort ze het gerucht dat haar familie de echte inspiratie was voor ‘The Graduate’.

  Bekijk op Netflix

 • Random Hearts

  Random Hearts

  Toegevoegd op 1 oktober 2019

  De echtgenoten van Dutch en Kay komen om bij een vliegtuigongeluk. Dutch zoekt antwoorden en ontdekt dat zijn vrouw en Kays man meer gemeen hadden dan alleen het wrak.

  Bekijk op Netflix

 • Trainwreck

  Trainwreck

  Toegevoegd op 23 september 2019

  De alleenstaande Amy heeft bindingsangst, totdat ze de perfecte man tegenkomt. Maar ze raakt steeds meer in paniek naarmate ze hem leuker gaat vinden.

  Bekijk op Netflix

 • Roxanne

  Roxanne

  Toegevoegd op 1 september 2019

  Een brandweerman uit een klein stadje die een zeer lange neus heeft, is smoorverliefd op een dromerige vrouw. Hij verleidt haar indirect via zijn knappe rivaal.

  Bekijk op Netflix

 • Dirty Dancing

  Dirty Dancing

  Toegevoegd op 1 september 2019

  Tijdens een zomer in de bergen met haar familie wordt de 17 jaar oude Frances verliefd op de ruimdenkende dansleraar van het resort.

  Bekijk op Netflix

 • The Mirror Has Two Faces

  The Mirror Has Two Faces

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Professor Rose Morgan is van middelbare leeftijd en is het zat om vrijgezel te zijn. Ze zegt ja op het aanzoek van haar collega, maar hij wil een platonisch huwelijk.

  Bekijk op Netflix

 • Dog Days

  Dog Days

  Toegevoegd op 20 juli 2019

  Schattige honden smeden een band tussen diverse inwoners van Los Angeles, waaronder een tv-presentator die de liefde herontdekt en een barista die een oude vlam opzoekt.

  Bekijk op Netflix

 • Just Go With It

  Just Go With It

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Als Danny tegen zijn vriendin liegt dat hij een gescheiden familieman is, laat hij zijn werknemer en haar kinderen doorgaan als zijn ex-vrouw en kinderen.

  Bekijk op Netflix

 • Rules Don't Apply

  Rules Don't Apply

  Toegevoegd op 9 juni 2019

  Hollywood, jaren 50. De relatie van een naïef meisje dat beroemd wil worden en een dromerige chauffeur wordt op de proef gesteld door haar excentrieke baas Howard Hughes.

  Bekijk op Netflix

 • Always Be My Maybe

  Always Be My Maybe

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  15 jaar later voelen de beroemde chef-kok Sasha en de lokale muzikant Marcus zich nog steeds tot elkaar aangetrokken. Maar aanpassen aan elkaars wereld gaat moeizaam.

  Bekijk op Netflix