• Hymn of Death

  Hymn of Death

  Toegevoegd op 28 december 2018

  In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.

  Bekijk op Netflix

 • Memories of the Alhambra

  Memories of the Alhambra

  Toegevoegd op 11 december 2018

  Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.

  Bekijk op Netflix

 • Love and Fortune

  Love and Fortune

  Toegevoegd op 5 december 2018

  Wako is in de dertig en gefrustreerd door het leven met haar vriend. Ze kan haar interesse voor middelbarescholier Yumeaki niet bedwingen, ondanks hun leeftijdskloof.

  Bekijk op Netflix

 • The Sound of Your Heart: Reboot

  The Sound of Your Heart: Reboot

  Toegevoegd op 29 oktober 2018

  Webtoonist Cho Seok is terug met meer verhalen over misverstanden, onbedoelde capriolen en badkamerblunders in dit nieuwe seizoen met een volledig nieuwe cast.

  Bekijk op Netflix

 • Larva Eiland

  Larva Eiland

  Toegevoegd op 19 oktober 2018

  Twee maffe larvenvriendjes zijn gestrand op een tropisch eiland en vinden lol in alles wat ze doen. Ze ontdekken nieuw voedsel en ontmoeten nieuwe dierenvrienden.

  Bekijk op Netflix

 • YG Future Strategy Office

  YG Future Strategy Office

  Toegevoegd op 5 oktober 2018

  In deze mockumentary-sitcom probeert K-popster Seungri, het jongste lid van BIGBANG, leiding te geven aan een stuntelig team bij YG Future Strategy Office.

  Bekijk op Netflix

 • A Taiwanese Tale of Two Cities

  A Taiwanese Tale of Two Cities

  Toegevoegd op 1 september 2018

  Een dokter uit Taipei en een ingenieur uit San Francisco sluiten een pact en ruilen van huis. Ze gaan op een reis vol uitdagingen, geheimen en onverwachte ontmoetingen.

  Bekijk op Netflix

 • Meteor Garden

  Meteor Garden

  Toegevoegd op 9 augustus 2018

  Dong Shancai wil uitmuntend presteren op haar droomuniversiteit, waar ze te maken krijgt met een elitaire kliek van knappe, populaire strebers, maar ook liefde vindt.

  Bekijk op Netflix

 • Switched

  Switched

  Toegevoegd op 1 augustus 2018

  De perfecte wereld van de tiener Ayumi valt in duigen wanneer haar jaloerse klasgenote Zenko op mysterieuze wijze haar lichaam, haar vriendje en haar leven steelt.

  Bekijk op Netflix

 • The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee

  The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee

  Toegevoegd op 1 augustus 2018

  Mensen leggen hun verhalen over gemiste kansen om seks te hebben voor aan objectieve experts. Deze oordelen of ze de stap hadden kunnen zetten of niet.

  Bekijk op Netflix

 • Smoking

  Smoking

  Toegevoegd op 27 juli 2018

  Voor deze dakloze moordenaars is alleen gerechtigheid niet genoeg: ze villen hun slachtoffers en leveren de getatoeëerde huid af als bewijs dat het contract is nagekomen.

  Bekijk op Netflix

 • Jimmy: The True Story of a True Idiot

  Jimmy: The True Story of a True Idiot

  Toegevoegd op 20 juli 2018

  In de jaren 80 ontmoet de simpele ziel Hideaki de comedylegende Sanma. Hij verandert zijn naam in Jimmy en wordt een comedy-superster.

  Bekijk op Netflix

 • Mr. Sunshine
  Rating: 54

  Mr. Sunshine

  Toegevoegd op 19 juli 2018

  Een jongen belandt in de VS na het Shinmiyangyo-incident in 1871. Hij keert terug naar Korea op een keerpunt in de geschiedenis en valt voor een aristocrate.

  Bekijk op Netflix

 • Something in the Rain

  Something in the Rain

  Toegevoegd op 2 juni 2018

  Een pas gedumpte carrièrevrouw ziet de jongere broer van haar beste vriendin terug, die een tijd in het buitenland heeft doorgebracht, en kijkt nu anders tegen hem aan.

  Bekijk op Netflix

 • Mob Psycho 100

  Mob Psycho 100

  Toegevoegd op 22 mei 2018

  Er is een organisatie die mediums bij elkaar zoekt voor misdadige doeleinden. De krachtige Mob probeert echter alleen maar de hoofdrol in zijn eigen leven te spelen.

  Bekijk op Netflix

 • Amo

  Amo

  Toegevoegd op 18 mei 2018

  Ondanks het aangescherpte drugsbeleid van de Filipijnse overheid breidt middelbarescholier Joseph zijn drugshandeltje uit en pleegt zijn oom corruptie als politieagent.

  Bekijk op Netflix

 • Live

  Live

  Toegevoegd op 17 mei 2018

  De politieagenten van de drukste patrouilledienst van Zuid-Korea zwoegen dag en nacht om de wet en rust te handhaven, maar de werkelijkheid is allesbehalve ordelijk.

  Bekijk op Netflix

 • Busted!

  Busted!

  Toegevoegd op 4 mei 2018

  In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?

  Bekijk op Netflix

 • REA(L)OVE

  REA(L)OVE

  Toegevoegd op 27 april 2018

  Mannen en vrouwen met ieder een duister geheim zijn op zoek naar liefde in deze datingshow, die wordt gepresenteerd door de ex-playboy Atsushi Tamura.

  Bekijk op Netflix

 • Ainori Love Wagon: Asian Journey

  Ainori Love Wagon: Asian Journey

  Toegevoegd op 19 april 2018

  Zeven mannen en vrouwen die elkaar niet kennen, rijden in een roze bus door Azië op zoek naar ware liefde. Hun doel is om met een partner terug te keren naar Japan.

  Bekijk op Netflix