• First Kiss

  First Kiss

  Toegevoegd op 1 oktober 2019

  Een overenthousiaste medewerkster van een cosmeticabedrijf huurt een dromerige fotograaf in die heimelijk in het krijt staat bij een grote rivaal: haar schimmige tante.

  Bekijk op Netflix

 • Oh Baby

  Oh Baby

  Toegevoegd op 21 augustus 2019

  Als een vrouw met wie hij een onenightstand heeft gehad plotseling overlijdt, moet een vrijgevochten muzikant voor de baby zorgen van wie hij de vader blijkt te zijn.

  Bekijk op Netflix

 • Zwaar Verliefd!

  Zwaar Verliefd!

  Toegevoegd op 8 augustus 2019

  Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven.

  Bekijk op Netflix

 • Elvy's Wereld So Ibiza!

  Elvy's Wereld So Ibiza!

  Toegevoegd op 3 augustus 2019

  Een beginnend ontwerpster moet van haar moeder naar zomerkamp. Ze wil eronderuit komen door op het wondermooie eiland Ibiza te strijden om de Future Fashion Award.

  Bekijk op Netflix

 • Vals

  Vals

  Toegevoegd op 25 juli 2019

  Een winters meidenweekendje in een afgelegen vakantiehuisje slaat om in een bloedstollende reddingsmissie als een van hen verdwijnt na een feestje met enkele jongens.

  Bekijk op Netflix

 • Alles voor elkaar

  Alles voor elkaar

  Toegevoegd op 7 juli 2019

  Als een van hen 30 wordt, beseffen vier hartsvriendinnen dat ze niet echt aan hun eigen verwachtingen hebben voldaan. Ze besluiten hun tienerdromen alsnog waar te maken.

  Bekijk op Netflix

 • De Kleine Vampier

  De Kleine Vampier

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Een Amerikaanse jongen met een obsessie voor ondoden raakt bevriend met een jonge vampier en helpt hem als een genadeloze vampierjager het op zijn familie heeft gemunt.

  Bekijk op Netflix

 • Woezel & Pip: De Film

  Woezel & Pip: De Film

  Toegevoegd op 30 juni 2019

  Met de hulp van hun dierenvriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de mysterieuze dief die het verjaardagscadeau voor de Wijze Varen gestolen heeft.

  Bekijk op Netflix

 • All You Need Is Love

  All You Need Is Love

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  Net voor de jaarlijkse kerstspecial wordt de populaire tv-presentator doctor Love vermist. Hierop volgt een maffe zoektocht naar zijn vervanger en de nodige romantiek.

  Bekijk op Netflix

 • Dummie de Mummie 2

  Dummie de Mummie 2

  Toegevoegd op 10 juni 2019

  Als Dummie ontdekt dat hij kan worden geholpen door een mysterieus beeldje dat de Sfinx van Shakaba wordt genoemd, gaan hij en Goos op zoek, op de bodem van de zee.

  Bekijk op Netflix

 • De Film van Dylan Haegens

  De Film van Dylan Haegens

  Toegevoegd op 16 april 2019

  De succesvolle YouTube-ster Dylan Haegens probeert het geheim van een online imitator te ontdekken wanneer zijn video's sneller en beter worden nagemaakt.

  Bekijk op Netflix

 • De Bende van Oss

  De Bende van Oss

  Toegevoegd op 30 maart 2019

  Geweld, oplichting en overspel vieren hoogtij in een katholieke industriestad, waar de eigenares van een café de banden met een misdadige bende probeert door te snijden.

  Bekijk op Netflix

 • De Matchmaker

  De Matchmaker

  Toegevoegd op 26 maart 2019

  Een fotograaf speelt koppelaar voor zijn alleenstaande moeder en zet voor haar een video op een datingsite die viraal gaat en voor hen beiden liefde brengt.

  Bekijk op Netflix

 • Chez Nous

  Chez Nous

  Toegevoegd op 7 maart 2019

  Wanneer een homobar in een klein stadje financieel ten onder dreigt te gaan, bedenken een groep vrienden een overval om het lot weer aan hun zijde te krijgen.

  Bekijk op Netflix

 • Koning van Katoren

  Koning van Katoren

  Toegevoegd op 7 maart 2019

  Het Koninkrijk van Katoren wordt jaren geregeerd door corrupte ministers. Totdat de jonge Stach zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden.

  Bekijk op Netflix

 • Onze Jongens

  Onze Jongens

  Toegevoegd op 6 maart 2019

  Als er geen werk meer blijkt te zijn, gaan vier gespierde bouwvakkers onder leiding van de gescheiden vader Jorrit en hun gezette baas Bas aan de slag als stripper.

  Bekijk op Netflix

 • De Tweeling

  De Tweeling

  Toegevoegd op 2 maart 2019

  Tweelingzusjes, wees geworden in het Duitsland van de jaren 20 en opgegroeid bij verschillende familieleden, moeten zich verzoenen met de verschillen van hun jeugd.

  Bekijk op Netflix

 • Mees Kees Langs De Lijn

  Mees Kees Langs De Lijn

  Toegevoegd op 2 maart 2019

  Meester Kees en zijn leerlingen werken aan een groot project, maar directrice Dreus wil per se dat de creatieve jongelingen meedoen aan een voetbaltoernooi.

  Bekijk op Netflix

 • Rokjesdag

  Rokjesdag

  Toegevoegd op 2 maart 2019

  Op de eerste warme dag van het jaar zoekt een groep mensen die elkaar niet kennen naar de ware tijdens een speciale kookworkshop voor singles.

  Bekijk op Netflix

 • Wolf

  Wolf

  Toegevoegd op 25 februari 2019

  Na de gevangenis probeert een kickbokser een nieuw leven op te bouwen met zijn vechttalent, maar verliest zich al snel in de gewelddadige criminaliteit.

  Bekijk op Netflix