• Wiren

  Wiren

  Toegevoegd op 18 juni 2020

  Een gedreven student is uit op verandering. Hij probeert de onderwijsmogelijkheden voor doven in zijn land uit te breiden door de regering voor de rechter te dagen.

  Bekijk op Netflix

 • Project Gio

  Project Gio

  Toegevoegd op 18 juni 2020

  Een YouTube-ster wiens ouders op vakantie zijn, moet blijven posten alsof er niets aan de hand is en tegelijk het nieuwe huis repareren na een uit de hand gelopen feest.

  Bekijk op Netflix

 • Penoza: The Final Chapter

  Penoza: The Final Chapter

  Toegevoegd op 4 juni 2020

  Als een misdaad in Canada naar de voortvluchtige drugskoningin Carmen leidt, wordt ze uitgeleverd aan Nederland. Daar wachten haar wraakzuchtige vijanden.

  Bekijk op Netflix

 • Whitestar

  Whitestar

  Toegevoegd op 8 mei 2020

  De getalenteerde tiener Megan treedt in de voetsporen van haar overleden vader. Ze krijgt een band met een speciaal paard en maakt er met liefde en zorg een kampioen van.

  Bekijk op Netflix

 • Terug naar de kust

  Terug naar de kust

  Toegevoegd op 3 april 2020

  Na een pijnlijke scheiding van haar man wordt een vrouw door een stalker gevolgd naar het strandhuis van haar zus, waar ze wordt geplaagd door herinneringen.

  Bekijk op Netflix

 • Misfit 2

  Misfit 2

  Toegevoegd op 1 februari 2020

  Een getalenteerde muzikante moet het in een studentenmuziekwedstrijd samen met een aartsrivale opnemen tegen haar vriend, nu hij plotseling van school is veranderd.

  Bekijk op Netflix

 • 100% Coco New York

  100% Coco New York

  Toegevoegd op 27 januari 2020

  Een talentvolle tienerblogster verwacht een saaie zomer, maar mag voor een modecursus naar New York. Ze krijgt te kampen met stijlbewuste rivalen en liefdesperikelen.

  Bekijk op Netflix

 • Singel 39

  Singel 39

  Toegevoegd op 14 november 2019

  Een hartchirurg die helemaal opgaat in haar carrière, raakt bevriend met een extraverte buurman, die haar doet inzien dat het in het leven om meer gaat dan werk.

  Bekijk op Netflix

 • First Kiss

  First Kiss

  Toegevoegd op 1 oktober 2019

  Een overenthousiaste medewerkster van een cosmeticabedrijf huurt een dromerige fotograaf in die heimelijk in het krijt staat bij een grote rivaal: haar schimmige tante.

  Bekijk op Netflix

 • Zwaar Verliefd!

  Zwaar Verliefd!

  Toegevoegd op 8 augustus 2019

  Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven.

  Bekijk op Netflix

 • Vals

  Vals

  Toegevoegd op 25 juli 2019

  Een winters meidenweekendje in een afgelegen vakantiehuisje slaat om in een bloedstollende reddingsmissie als een van hen verdwijnt na een feestje met enkele jongens.

  Bekijk op Netflix

 • Alles Voor Elkaar

  Alles Voor Elkaar

  Toegevoegd op 7 juli 2019

  Als een van hen 30 wordt, beseffen vier hartsvriendinnen dat ze niet echt aan hun eigen verwachtingen hebben voldaan. Ze besluiten hun tienerdromen alsnog waar te maken.

  Bekijk op Netflix

 • Woezel & Pip: De Film

  Woezel & Pip: De Film

  Toegevoegd op 30 juni 2019

  Met de hulp van hun dierenvriendjes gaan Woezel en Pip op zoek naar de mysterieuze dief die het verjaardagscadeau voor de Wijze Varen gestolen heeft.

  Bekijk op Netflix

 • Dummie de Mummie 2

  Dummie de Mummie 2

  Toegevoegd op 10 juni 2019

  Als Dummie ontdekt dat hij kan worden geholpen door een mysterieus beeldje dat de Sfinx van Shakaba wordt genoemd, gaan hij en Goos op zoek, op de bodem van de zee.

  Bekijk op Netflix

 • De Film van Dylan Haegens

  De Film van Dylan Haegens

  Toegevoegd op 16 april 2019

  De succesvolle YouTube-ster Dylan Haegens probeert het geheim van een online imitator te ontdekken wanneer zijn video's sneller en beter worden nagemaakt.

  Bekijk op Netflix

 • Koning van Katoren

  Koning van Katoren

  Toegevoegd op 7 maart 2019

  Het Koninkrijk van Katoren wordt jaren geregeerd door corrupte ministers. Totdat de jonge Stach zich bij hen meldt om de nieuwe koning van Katoren te worden.

  Bekijk op Netflix

 • Onze Jongens

  Onze Jongens

  Toegevoegd op 6 maart 2019

  Als er geen werk meer blijkt te zijn, gaan vier gespierde bouwvakkers onder leiding van de gescheiden vader Jorrit en hun gezette baas Bas aan de slag als stripper.

  Bekijk op Netflix

 • Mees Kees Langs De Lijn

  Mees Kees Langs De Lijn

  Toegevoegd op 2 maart 2019

  Meester Kees en zijn leerlingen werken aan een groot project, maar directrice Dreus wil per se dat de creatieve jongelingen meedoen aan een voetbaltoernooi.

  Bekijk op Netflix

 • Rokjesdag

  Rokjesdag

  Toegevoegd op 2 maart 2019

  Op de eerste warme dag van het jaar zoekt een groep mensen die elkaar niet kennen naar de ware tijdens een speciale kookworkshop voor singles.

  Bekijk op Netflix

 • App

  App

  Toegevoegd op 22 februari 2019

  Wanneer een nieuwe app zichzelf op de telefoon van een vrouw downloadt en haar leven begint te bepalen, gaat ze tot het uiterste om ervan af te komen.

  Bekijk op Netflix