• Vis a vis

  Vis a vis

  Toegevoegd op 31 mei 2019

  Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.

  Bekijk op Netflix

 • WHAT / IF

  WHAT / IF

  Toegevoegd op 21 mei 2019

  Een idealistische wetenschapper en haar man sluiten een gestoorde deal met een mysterieuze investeerder om startkapitaal te krijgen voor haar medisch-technische start-up.

  Bekijk op Netflix

 • BONDING

  BONDING

  Toegevoegd op 24 april 2019

  Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.

  Bekijk op Netflix

 • No Good Nick

  No Good Nick

  Toegevoegd op 15 april 2019

  Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.

  Bekijk op Netflix

 • Special

  Special

  Toegevoegd op 12 april 2019

  Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

  Bekijk op Netflix

 • The Assassination of Gianni Versace

  The Assassination of Gianni Versace

  Toegevoegd op 6 maart 2019

  Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.

  Bekijk op Netflix

 • Dating Around

  Dating Around

  Toegevoegd op 14 februari 2019

  In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.

  Bekijk op Netflix

 • Vivir sin permiso

  Vivir sin permiso

  Toegevoegd op 8 februari 2019

  Wanneer een Galicische schipper en drugsbaron die z'n Alzheimer probeert te verbergen, met pensioen gaat, wil zijn rechterhand het imperium van z'n erfgenaam ontvreemden.

  Bekijk op Netflix

 • Pose
  Rating: 75

  Pose

  Toegevoegd op 31 januari 2019

  In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

  Bekijk op Netflix

 • Sex Education
  Rating: 81

  Sex Education

  Toegevoegd op 11 januari 2019

  Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

  Bekijk op Netflix

 • Glee
  Rating: 78

  Glee

  Toegevoegd op 19 november 2018

  Te midden van relatieproblemen en persoonlijke aanvallen van een akelige cheerleadercoach probeert een docent de ondergeschoven Glee Club in winnaars te veranderen.

  Bekijk op Netflix

 • Super Drags

  Super Drags

  Toegevoegd op 9 november 2018

  In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.

  Bekijk op Netflix

 • Élite

  Élite

  Toegevoegd op 5 oktober 2018

  Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

  Bekijk op Netflix

 • Dancing Queen

  Dancing Queen

  Toegevoegd op 5 oktober 2018

  Ze wint trofeeën, ziet er fantastisch uit en is lekker over de top. Alyssa Edwards leidt overdag een dansschool en 's nachts de dragscene.

  Bekijk op Netflix

 • Insatiable
  Rating: 25

  Insatiable

  Toegevoegd op 10 augustus 2018

  Een gepeste tiener reageert haar wraakgevoelens af via schoonheidswedstrijden. Haar in ongenade gevallen coach beseft al snel wat hij zich op de hals heeft gehaald.

  Bekijk op Netflix

 • La casa de las flores

  La casa de las flores

  Toegevoegd op 10 augustus 2018

  In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

  Bekijk op Netflix

 • Champions
  Rating: 64

  Champions

  Toegevoegd op 12 juni 2018

  Jaren nadat de afgegleden sporter Vince zijn vriendin zwanger maakte, ontmoet hij zijn excentrieke zoon. Hij leert stap voor stap wat het betekent om vader te zijn.

  Bekijk op Netflix

 • REA(L)OVE

  REA(L)OVE

  Toegevoegd op 27 april 2018

  Mannen en vrouwen met ieder een duister geheim zijn op zoek naar liefde in deze datingshow, die wordt gepresenteerd door de ex-playboy Atsushi Tamura.

  Bekijk op Netflix

 • Deep Water

  Deep Water

  Toegevoegd op 1 april 2018

  Rechercheur Tori Lustigman onderzoekt in haar thuisstad Bondi Beach de moord op een homoseksuele man en ontdekt een link met haar broers dood tientallen jaren eerder.

  Bekijk op Netflix

 • The Mortified Guide

  The Mortified Guide

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Dappere mensen stappen het toneel op om hilarische en vernederende verhalen te vertellen over klungelige tienerliefde, familieproblemen en andere jeugdherinneringen.

  Bekijk op Netflix