• The Lies Within

  The Lies Within

  Gisteren toegevoegd

  Als de vader van Kim Seo-hui overlijdt en haar man spoorloos verdwijnt, gaat ze samenwerken met rechercheur Jo Tae-sik en wordt ze lid van de Nationale Vergadering.

  Bekijk op Netflix

 • My Country: The New Age

  My Country: The New Age

  Toegevoegd op 14 oktober 2019

  Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.

  Bekijk op Netflix

 • When the Camellia Blooms

  When the Camellia Blooms

  Toegevoegd op 28 september 2019

  Dongbaek is een alleenstaande moeder. Als er een potentiële nieuwe liefde in haar leven komt, vindt ze manieren om de vooroordelen over haar te trotseren.

  Bekijk op Netflix

 • Vagabond

  Vagabond

  Toegevoegd op 20 september 2019

  Nadat zijn neef is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.

  Bekijk op Netflix

 • Love Alarm

  Love Alarm

  Toegevoegd op 22 augustus 2019

  In een wereld waarin een app je informeert als iemand in de buurt je leuk vindt, ervaart Kim Jojo prille liefde terwijl ze worstelt met persoonlijke problemen.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Toegevoegd op 27 juli 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • Designated Survivor: 60 Days

  Designated Survivor: 60 Days

  Toegevoegd op 11 juli 2019

  Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

  Bekijk op Netflix

 • Zombie Dumb

  Zombie Dumb

  Toegevoegd op 1 juli 2019

  Een jong meisje woont alleen in een spookachtig stadje en raakt bevriend met een stel zombiekinderen met nogal uiteenlopende karakters.

  Bekijk op Netflix

 • Chief of Staff

  Chief of Staff

  Toegevoegd op 24 juni 2019

  Als stafchef van de Nationale Vergadering kan Jang Tae-jun achter de schermen invloed uitoefenen op machtige mensen en zijn eigen ambitie om aan de top te komen najagen.

  Bekijk op Netflix

 • Arthdal Chronicles

  Arthdal Chronicles

  Toegevoegd op 12 juni 2019

  In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

  Bekijk op Netflix

 • One Spring Night

  One Spring Night

  Toegevoegd op 2 juni 2019

  Als Lee Jeong-in en Yu Ji-ho elkaar ontmoeten, gebeurt er iets onverwachts. Of hangt de lente in de lucht en is er van alles mogelijk?

  Bekijk op Netflix

 • Abyss

  Abyss

  Toegevoegd op 16 mei 2019

  Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.

  Bekijk op Netflix

 • My First First Love

  My First First Love

  Toegevoegd op 18 april 2019

  Om verschillende persoonlijke redenen trekt een groep vrienden in bij Yun Tae-o. Samen doen ze ervaringen op met liefde, vriendschap en alles wat daartussen ligt.

  Bekijk op Netflix

 • Possessed

  Possessed

  Toegevoegd op 3 april 2019

  Een terughoudende helderziende werkt samen met een botte rechercheur met een goed hart en gebruikt haar paranormale krachten om hem te helpen misdrijven op te lossen.

  Bekijk op Netflix

 • YooHoo, redder in nood

  YooHoo, redder in nood

  Toegevoegd op 15 maart 2019

  De slimme YooHoo en zijn ijverige vriendjes reizen op een reeks magische missies de hele wereld over om dieren in nood te redden.

  Bekijk op Netflix

 • Romance Is a Bonus Book

  Romance Is a Bonus Book

  Toegevoegd op 5 februari 2019

  Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.

  Bekijk op Netflix

 • Kingdom

  Kingdom

  Toegevoegd op 25 januari 2019

  Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

  Bekijk op Netflix

 • Hymn of Death

  Hymn of Death

  Toegevoegd op 28 december 2018

  In de Japanse koloniale periode wordt de getrouwde toneelschrijver Kim U-jin verliefd op de sopraan Yun Sim-deok, een vooraanstaande Koreaanse feministe.

  Bekijk op Netflix

 • Memories of the Alhambra

  Memories of the Alhambra

  Toegevoegd op 11 december 2018

  Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.

  Bekijk op Netflix

 • Persona

  Persona

  Toegevoegd op 19 november 2018

  Een exploratie van verschillende persona's in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs.

  Bekijk op Netflix