• Betaal

  Betaal

  Toegevoegd op 24 mei 2020

  Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.

  Bekijk op Netflix

 • Vampires

  Vampires

  Toegevoegd op 20 maart 2020

  Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.

  Bekijk op Netflix

 • Blodtur

  Blodtur

  Toegevoegd op 13 maart 2020

  In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.

  Bekijk op Netflix

 • Spectros

  Spectros

  Toegevoegd op 20 februari 2020

  Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.

  Bekijk op Netflix

 • October Faction

  October Faction

  Toegevoegd op 23 januari 2020

  Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

  Bekijk op Netflix

 • Ares

  Ares

  Toegevoegd op 17 januari 2020

  Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.

  Bekijk op Netflix

 • Jusqu'à l'Aube

  Jusqu'à l'Aube

  Toegevoegd op 10 januari 2020

  De grappigste Franse comedians overnachten samen op locaties waar het spookt en voeren griezelige taken uit. Wie is de anderen te slim af en blijft als laatste over?

  Bekijk op Netflix

 • Dracula

  Dracula

  Toegevoegd op 4 januari 2020

  De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier – en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.

  Bekijk op Netflix

 • Black Lake

  Black Lake

  Toegevoegd op 27 december 2019

  Een ambitieuze man wil een oud skiresort met een spookachtig verleden nieuw leven inblazen. Dan worden hij en zijn vrienden achtervolgd door griezelige gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • V Wars

  V Wars

  Toegevoegd op 5 december 2019

  Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.

  Bekijk op Netflix

 • Prank Encounters

  Prank Encounters

  Toegevoegd op 25 oktober 2019

  Monsterlijke verschrikkingen en hilarische onthullingen in deze candid-camerashow waar echte mensen schitteren in hun eigen horrorfilm.

  Bekijk op Netflix

 • Daybreak

  Daybreak

  Toegevoegd op 24 oktober 2019

  Een nietsnut leidt een mooi leven in het postapocalyptische LA. Hij zoekt de perfecte vriendin, maar moet daarvoor de hersenloze monsters en straatbendes te slim af zijn.

  Bekijk op Netflix

 • Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato

  Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato

  Toegevoegd op 20 september 2019

  Ikoma en het IJzeren Fort gaan het gevecht aan op het slagveld van Unato en sluiten zich aan bij de alliantie om de regio te heroveren op de kabane-horde.

  Bekijk op Netflix

 • Marianne

  Marianne

  Toegevoegd op 20 september 2019

  Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.

  Bekijk op Netflix

 • When They Cry

  When They Cry

  Toegevoegd op 1 augustus 2019

  Keiichi is nieuw in Hinamizawa en ontdekt een reeks moorden uit het verleden. Zijn nieuwe vrienden willen er niet over praten en lijken hem in de gaten te houden.

  Bekijk op Netflix

 • Typewriter

  Typewriter

  Toegevoegd op 19 juli 2019

  Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.

  Bekijk op Netflix

 • Scare Tactics

  Scare Tactics

  Toegevoegd op 29 juni 2019

  In deze macabere serie nemen vrienden en familieleden nietsvermoedende slachtoffers in de maling met behulp van een verborgen camera, realistische make-up en effecten.

  Bekijk op Netflix

 • Chambers

  Chambers

  Toegevoegd op 26 april 2019

  Een tiener heeft enge visioenen en sinistere impulsen na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

  Bekijk op Netflix

 • Black Summer

  Black Summer

  Toegevoegd op 11 april 2019

  Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om de kracht te vinden om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

  Bekijk op Netflix

 • Love, Death & Robots

  Love, Death & Robots

  Toegevoegd op 15 maart 2019

  Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

  Bekijk op Netflix