• Professor And The Madman (The)

  Professor And The Madman (The)

  Toegevoegd op 11 februari 2020

  Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.

  Bekijk op Netflix

 • In the Heart of the Sea

  In the Heart of the Sea

  Toegevoegd op 2 februari 2020

  In dit waargebeurde verhaal (inspiratiebron voor Moby Dick) voert een walvisjachtploeg uit New England een wanhopige strijd als een reusachtige walvis hun schip kapseist.

  Bekijk op Netflix

 • A Man for All Seasons

  A Man for All Seasons

  Toegevoegd op 1 februari 2020

  Als Hendrik VIII aan de aristocratie toestemming vraagt om te scheiden, komt Sir Thomas More knel te zitten tussen de koning en de rooms-katholieke kerk.

  Bekijk op Netflix

 • Luna Nera

  Luna Nera

  Toegevoegd op 31 januari 2020

  Een tienermeisje in het 17e-eeuwse Italië ontdekt haar toekomst binnen een familie van heksen, net als de vader van haar vriend jacht op haar maakt wegens hekserij.

  Bekijk op Netflix

 • The Ghost Bride

  The Ghost Bride

  Toegevoegd op 23 januari 2020

  Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.

  Bekijk op Netflix

 • Dracula

  Dracula

  Toegevoegd op 4 januari 2020

  De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier – en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.

  Bekijk op Netflix

 • De Bende van Jan De Lichte

  De Bende van Jan De Lichte

  Toegevoegd op 2 januari 2020

  De charismatische struikrover Jan de Lichte leidt de onderdrukten in een opstand tegen de corrupte adel van Vlaanderen in de 18e eeuw.

  Bekijk op Netflix

 • Vikings

  Vikings

  Toegevoegd op 1 januari 2020

  Dit harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie.

  Bekijk op Netflix

 • Le Bazar de la Charité

  Le Bazar de la Charité

  Toegevoegd op 26 december 2019

  Na een verwoestende brand in Parijs in 1897 wordt het leven van drie vrouwen overhoopgehaald door verraad, teleurstellingen en liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • The King

  The King

  Toegevoegd op 1 november 2019

  Prins Hal moet de fles laten staan en een machtig koning worden als hij tijdens de strijd om Engeland te maken krijgt met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.

  Bekijk op Netflix

 • Luis Miguel - La serie

  Luis Miguel - La serie

  Toegevoegd op 29 oktober 2019

  Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

  Bekijk op Netflix

 • Müslüm

  Müslüm

  Toegevoegd op 15 oktober 2019

  Na een moeilijke jeugd schudt de Turkse arabeskzanger Müslüm Gürses zijn duistere verleden van zich af om een geliefd icoon te worden. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  Bekijk op Netflix

 • My Country: The New Age

  My Country: The New Age

  Toegevoegd op 14 oktober 2019

  Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.

  Bekijk op Netflix

 • Barry Lyndon

  Barry Lyndon

  Toegevoegd op 1 oktober 2019

  Deze film van Stanley Kubrick gaat over een jonge Ier, die steeds hoger op de sociale ladder komt via militaire dienst, spionage en een huwelijk met een rijke gravin.

  Bekijk op Netflix

 • Kardec

  Kardec

  Toegevoegd op 30 augustus 2019

  In het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw richt professor Léon Rivail na een seance het spiritisme op. Daarmee krijgen de autoriteiten hem in het vizier.

  Bekijk op Netflix

 • Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Rookie Historian Goo Hae-Ryung

  Toegevoegd op 27 juli 2019

  De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.

  Bekijk op Netflix

 • Arthdal Chronicles

  Arthdal Chronicles

  Toegevoegd op 12 juni 2019

  In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.

  Bekijk op Netflix

 • Elisa y Marcela

  Elisa y Marcela

  Toegevoegd op 7 juni 2019

  In 1901 doet de Spaanse Elisa Sánchez Loriga zich voor als man om te kunnen trouwen met een andere vrouw, Marcela Gracia Ibeas. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

  Bekijk op Netflix

 • Bloed, Zweet en Tranen

  Bloed, Zweet en Tranen

  Toegevoegd op 1 februari 2019

  Deze biopic toont het leven van de populaire zanger André Hazes: zijn jeugd, zijn groeiende bekendheid en zijn strijd met alcoholisme.

  Bekijk op Netflix

 • Kingdom

  Kingdom

  Toegevoegd op 25 januari 2019

  Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

  Bekijk op Netflix