• Geheim agent Marnie

  Geheim agent Marnie

  Toegevoegd op 25 oktober 2019

  De verwende huiskat Marnie belandt in een avontuur als ze een mysterie wil oplossen met de hulp van enkele nieuwe vrienden.

  Bekijk op Netflix

 • Berlin, I Love You

  Berlin, I Love You

  Toegevoegd op 22 oktober 2019

  Deze Cities of Love-serie is een tiendelige reeks over bevrijdende liefde, pijnlijk verlies en alledaagse romances in de Grijze Stad.

  Bekijk op Netflix

 • De dolle tweeling 3

  De dolle tweeling 3

  Toegevoegd op 10 oktober 2019

  Als er jongens via een uitwisseling op een meisjesschool terechtkomen en meedoen aan het eindejaarstoneelstuk, wordt een meisjestweeling verliefd op dezelfde jongen.

  Bekijk op Netflix

 • Das System Milch

  Das System Milch

  Toegevoegd op 12 juli 2019

  Boeren, wetenschappers en industrie-insiders buigen zich over de verborgen kosten en gevolgen van de wereldwijde zuivelproductie en dragen mogelijke oplossingen aan.

  Bekijk op Netflix

 • Kidnapping Stella

  Kidnapping Stella

  Toegevoegd op 12 juli 2019

  Een op straat voor losgeld ontvoerde, vastgebonden vrouw gebruikt haar beperkte krachten om het perfect voorbereide plan van twee gemaskerde ontvoerders te dwarsbomen.

  Bekijk op Netflix

 • So was von da

  So was von da

  Toegevoegd op 16 juni 2019

  De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.

  Bekijk op Netflix

 • Rock My Heart

  Rock My Heart

  Toegevoegd op 7 juni 2019

  Als een avontuurlijke tiener met een hartkwaal een band krijgt met een wilde hengst, traint ze om als jockey mee te doen aan een voor haar levensgevaarlijke wedstrijd.

  Bekijk op Netflix

 • Alles ist gut

  Alles ist gut

  Toegevoegd op 6 juni 2019

  Een vrouw wordt aangerand door de zwager van haar nieuwe baas. Ze probeert te doen alsof er niets is gebeurd, maar geestelijk en lichamelijk valt dit haar zwaar.

  Bekijk op Netflix

 • Familiye

  Familiye

  Toegevoegd op 1 mei 2019

  Na zijn vrijlating worstelt een ex-gevangene met de zorg voor zijn twee broers, een gokverslaafde en een jongen met het downsyndroom.

  Bekijk op Netflix

 • Skybound

  Skybound

  Toegevoegd op 30 maart 2019

  Een dromerige vlucht met een privéjet verandert in een nachtmerrie wanneer het vliegtuig niet kan landen door apocalyptische gebeurtenissen op de grond.

  Bekijk op Netflix

 • Toni Erdmann
  Rating: 93

  Toni Erdmann

  Toegevoegd op 31 december 2018

  Een vrouw met een geestdodende kantoorbaan krijgt bezoek van haar vader, een grappenmaker die zich voordoet als lifecoach en steeds meer inbreuk maakt op haar leven.

  Bekijk op Netflix

 • In The Name Of The King

  In The Name Of The King

  Toegevoegd op 30 december 2018

  De boer Daimon zint op wraak wanneer een gewelddadig, woest volk onder leiding van de slechte Gallian zijn zoon doodt en zijn vrouw ontvoert.

  Bekijk op Netflix

 • Der Untergang

  Der Untergang

  Toegevoegd op 30 december 2018

  Berlijn, april 1945. De stad staat op het punt van vallen, maar vanuit zijn bunker weigert Hitler te vertrekken. Vlak voor zijn zelfmoord trouwt hij met Eva Braun.

  Bekijk op Netflix

 • Lommbock

  Lommbock

  Toegevoegd op 1 december 2018

  Stefan wordt in het drugsvrije Dubai verliefd en reist terug naar Duitsland om documenten voor zijn huwelijk te halen, maar zijn oude vriend Kai bemoeilijkt de situatie.

  Bekijk op Netflix

 • Pedal the World

  Pedal the World

  Toegevoegd op 31 mei 2018

  Felix Starck filmde een jaar lang zijn fietstocht van 18.000 kilometer door 22 landen. Dit is zijn avontuurlijke en indrukwekkende verslag.

  Bekijk op Netflix

 • Das Boot (bioscoopversie)

  Das Boot (bioscoopversie)

  Toegevoegd op 1 april 2018

  De bioscoopversie van Wolfgang Petersens drama verdiept zich in het leven van de bemanning van een Duitse U-boot die in vijandelijke wateren patrouilleert tijdens WOII.

  Bekijk op Netflix

 • Hirschen - Da machst was mit!

  Hirschen - Da machst was mit!

  Toegevoegd op 19 maart 2018

  De bewoners van Hirschen komen op een creatief idee om de economie van hun noodlijdende dorp te stimuleren nadat een chauffeur een hert aanrijdt en hun hulp vraagt.

  Bekijk op Netflix

 • 3 Türken & ein Baby

  3 Türken & ein Baby

  Toegevoegd op 15 maart 2018

  Het leven van drie ontevreden broers die een familiezaak voor bruidsmode runnen, staat op zijn kop als een van hen voor de baby van zijn ex-vriendin moet zorgen.

  Bekijk op Netflix

 • Nackt unter Wölfen

  Nackt unter Wölfen

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Wanneer een wees wordt binnengesmokkeld in een concentratiekamp, wordt hij beschermd door de gevangenen. De bewakers komen al gauw achter zijn aanwezigheid.

  Bekijk op Netflix

 • Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

  Offline – Das Leben ist kein Bonuslevel

  Toegevoegd op 3 maart 2018

  Het leven van professionele gamer Jan wordt op zijn kop gezet, wanneer zijn bittere rivaal vlak voor een belangrijk toernooi zijn identiteit hackt.

  Bekijk op Netflix