• Space Force

  Space Force

  Toegevoegd op 29 mei 2020

  Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

  Bekijk op Netflix

 • Jeffrey Epstein: Filthy Rich

  Jeffrey Epstein: Filthy Rich

  Toegevoegd op 27 mei 2020

  Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.

  Bekijk op Netflix

 • Snowpiercer

  Snowpiercer

  Toegevoegd op 25 mei 2020

  De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

  Bekijk op Netflix

 • Sweet Magnolias

  Sweet Magnolias

  Toegevoegd op 19 mei 2020

  Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

  Bekijk op Netflix

 • Patton Oswalt: I Love Everything

  Patton Oswalt: I Love Everything

  Toegevoegd op 19 mei 2020

  Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.

  Bekijk op Netflix

 • Trial By Media

  Trial By Media

  Toegevoegd op 11 mei 2020

  In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.

  Bekijk op Netflix

 • Craig Ross Jr.'s Monogamy

  Craig Ross Jr.'s Monogamy

  Toegevoegd op 8 mei 2020

  Vier worstelende stellen gaan naar LA voor een experimentele 'ruiltherapie' waarbij ze worden gekoppeld aan andere partners. Dat leidt tot nieuwe, riskante verleidingen.

  Bekijk op Netflix

 • Hollywood

  Hollywood

  Toegevoegd op 1 mei 2020

  In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken.

  Bekijk op Netflix

 • Never Have I Ever

  Never Have I Ever

  Toegevoegd op 27 april 2020

  Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

  Bekijk op Netflix

 • Coronavirus, Explained

  Coronavirus, Explained

  Toegevoegd op 26 april 2020

  In 2020 veranderde de wereld. Deze serie onderzoekt de coronapandemie, de pogingen om deze te bestrijden en manieren om de mentale schade te beperken.

  Bekijk op Netflix

 • Absurd Planet

  Absurd Planet

  Toegevoegd op 22 april 2020

  Een cast van rare dieren en Moeder Natuur zelf vertellen het verhaal in deze grappige natuurwetenschappelijke serie over het leven van de meest bizarre dieren op aarde.

  Bekijk op Netflix

 • Middleditch & Schwartz

  Middleditch & Schwartz

  Toegevoegd op 21 april 2020

  In deze reeks volledig geïmproviseerde comedyspecials zet het komische duo Thomas Middleditch en Ben Schwartz kleine ideeën om in uiterst grappige verhalen.

  Bekijk op Netflix

 • The Last Dance

  The Last Dance

  Toegevoegd op 20 april 2020

  Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.

  Bekijk op Netflix

 • The Midnight Gospel

  The Midnight Gospel

  Toegevoegd op 20 april 2020

  Een ruimtecaster doorkruist in zijn universumsimulator hallucinerende werelden en onderzoekt existentiële vragen over leven, dood en alles daartussenin.

  Bekijk op Netflix

 • Cooked with Cannabis

  Cooked with Cannabis

  Toegevoegd op 20 april 2020

  Koks strijden om de presentatoren en gasten high te krijgen met bijzondere cannabisgerechten en vaardig gebruik van marihuanabladeren, THC-infusies en CBD-sauzen.

  Bekijk op Netflix

 • Too Hot to Handle

  Too Hot to Handle

  Toegevoegd op 17 april 2020

  Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de ​​hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

  Bekijk op Netflix

 • #blackAF

  #blackAF

  Toegevoegd op 17 april 2020

  In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.

  Bekijk op Netflix

 • Outer Banks

  Outer Banks

  Toegevoegd op 15 april 2020

  Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

  Bekijk op Netflix

 • The Innocence Files

  The Innocence Files

  Toegevoegd op 15 april 2020

  Project Onschuld gaat over misstappen en bedrog in een reeks onterechte veroordelingen, waarbij we zien welk onrecht slachtoffers en verdachten is aangedaan.

  Bekijk op Netflix

 • Brews Brothers

  Brews Brothers

  Toegevoegd op 10 april 2020

  Twee rivaliserende broers moeten samenwerken om hun brouwerij in bedrijf te houden, maar zetten met hun capriolen de zaak continu op stelten.

  Bekijk op Netflix